Årets gang

Julefrokost for Kollega løse

Vi vil igen i år holde Julefrokost for kollegaløse, en Julefrokost med julehygge og julestemning For Kollegaløse.

Er i et lille firma eller har i kun en eller to ansatte.

Og kunne i tænke jer at holde julefrokost sammen med andre firmaer i samme størrelse.

Det er der mulighed for her i vores lokaler.

Vi har mulighed for at huse mindre fester. ca. 40 pers. derfor vil vi igen i år afholde julefrokost for kollega løse.

det er i år d. 01/12 2018 kl. 18.00

Det koster 185,00 for julefrokost menu og drikkevarer købes her, til vores sædvanlige rimelige priser, og der er også mulighed for at overnatte hvis man kommer længere væk fra.

Kom frisk og støt en god mulighed for en sjov og hyggelig julefrokost.

Hilsen Tina og Kim

 

Kalender

Der sker en masse her på pladsen i løbet af året. 

Nogle weekender ved vi ikke så meget om, hvad der sker, men de fleste er gentagelser fra året før, så vi har allerede nu en ide om hvad året bringer. 

Vi er en meget alternativ campingplads, og derfor holder vi mange forskellige træf og familie fester, men uanset hvad der sker de forskellige weekender, om det er biler, familie fester el andet, så er der altid plads til nogle motorcykelister, der er måske bare lige en fest at tage lidt hensyn til. Derfor er det nødvendigt lige at ringe hvis i kommer en flok. 

D. 27/4 2018 åbner Egeskov Slot.

Derfor vil vi som de forgående år, arrangere fælleskørsel herfra og til Egeskov.

Se på forsiden.

D. 26/5 holder vi 10 års Jubilæum.

Det vil vi fejre ved at invitere alle, nye og gamle kunder, gæster og venner af huset, lokale og andre som har lyst til at fejre dagen sammen med os, til at komme forbi og få gratis øl og pølser mellem 13.00 og 17.00

Vi glæder os til at markere dagen.

Den  22 til 24 juli holder TOYOTA klubben træf, det er godt nok bil træf men de sparker også dæk. så har i lyst til at kigge på gamle og nye TOYOTA biler så er det den weekend i skal komme forbi.  

D. 27/7 til 29/7 Holder ALBION deres årstræf her ved os. I år har de også Jubilæum så der er lagt op til et brag af en fest i år. Det er jo for engelske motorcykler, men alle er velkommen til at komme og kigge.

Og så har vi jo vores Oktoberfest som er en tradition, der er i år D. 29/9 2018

Se prisen på Oktoberfesten andet sted her på siden.

D. 6/10 fra 10.00 til 17.00 holder vi efterårs marked, med en masse gode ting som man kan kigge på og købe, hvis man lige tænker at man kommer til at mangle en gave til en eller anden.

se mere info på forsiden.

D. 1/12 2018 holder vi vores julefrokost for kollegaløse. det er også kl. 18.00 så mangler du kollegaer fordi du er en lille selvstændig virksomhed eller på anden måde ikke har kollegaer er du meget velkommen til at komme her og holde julefrokost i hyggeligt selvskab af andre som er i samme båd.

se mere info på forsiden.

  

billeder fra Oktoberfest både 2013-2014 og 2015

Sankt Hans

Billeder fra en rigtig god Sankt Hans aften 2013.

Grill aften d.16/6

Vi siger tak til pigerne fra mc-højfyn for god underholdnig, og i er stadigvæk velkomme. glæder os til at se jer næste år.

Jail Riders

I pinsen d. 26/5 havde vi besøg af Jail Riders og det var en festelig flok både fra ind og udland.  

Nimbustræf 2011

Sæson 2018

Vi er meget taknemmelige for den store opbakning vi har haft, i de forgangne år.

Vi har forsat mange grupper som besøger os hele sommeren igennem, men der er flere og flere små grupper på 2- 4 og flere som finder os. tak for det.

Vi har jo sørget for indendørs opholdsrum så det er muligt at komme og holde et par fridage eller en fest, i løbet af vinteren, og eftersom vi ikke kun er for mc- kører må man må jo gerne komme i bil. Vi bliver i løbet af vinteren brugt til klubhus for NIMBUS klub fyn. Andre kommer og holder generalforsamling her. 

Vi har åbent hele året, men efter 1/10  og til 1/3 er der lukket i hverdagene, men man er altid velkommen til at komme ind forbi, men det er nødvendigt at ringe først.

 

Martin Hayes og Dennis Cahill

D. 19/9 2012 havde vi fint besøg,

Der kom to meget søde og høflige mænd. En fra irland og en armikaner. 

 Martin Hayes og Dennis Cahill, man kan gå på YouTupe og høre dem spille. 

De boede her i et par dage, hvor de gav en llle koncert, for de få som havde hørt om det, nåede her orbi og alle var vildt inponeret ovr deres spil. Mange tak til Lars kristensen for at få det i stand. 

Og selfølgelig et stort tak til Martin og Dennis.    Håber de vil slå ders veje her fobi igen.

Man kan gå ind på www.martinhayes.com og se deres tour plan. 

Trio Gaio.

D. 20/7 2010 Var vi så heldige at få besøg af nogle søde musiker. Lars Kristensen, Junsi Murakeni, Seàn Whilan. vi siger alle tak for en hyggelig aften, og glæder os til at de kommer forbi igen. 

Se billeder

Rudmevej 3A · 5750 Ringe · Mobil +45 25 12 02 28 · bb@baumann-tk.dk · Web: www.mc-campfyn.dk